To nye partnere inden for Fast Ejendom

Ann Frølund Winther og Tobias Vieth tiltræder som partnere hos Poul Schmith/Kammeradvokaten i 2025.

Ann Frølund Winther og Tobias Vieth tiltræder som partnere hos Poul Schmith/Kammeradvokaten i 2025.

Det er to stærke profiler med mange års erfaring, som nu bliver en del af firmaets hold af specialister inden for Fast Ejendom. Vi ser frem til at byde dem begge velkommen og til, at vi og vores klienter får glæde af deres faglige ekspertise,” siger Managing Partner Jens Bødtcher-Hansen.

Ann Frølund Winther kommer med over 15 års erfaring med rådgivning af danske og internationale klienter inden for Fast Ejendom. Hun rådgiver også om ESG og bæredygtighed, f.eks. om taksonomiforordningen og disclosureforordningen.

Tobias Vieth har de seneste 20 år arbejdet med Fast Ejendom, primært med transaktioner af større ejendomme, projektudvikling samt erhvervs- og boliglejeret. Derudover har Tobias et unikt netværk i ejendomsbranchen. Tobias er anerkendt for sine strategiske og taktiske evner, der får komplekse transaktioner til at lykkes.

Begge skifter fra partnerstillinger hos Lundgrens.

Se mere om vores rådgivning inden for fast ejendom her.

Hold Dig Opdateret: Få juridisk viden og indsigter fra vores eksperter direkte i din Indbakke

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du opdateret på seneste nyt fra de retsområder, som du ønsker at følge. Du får også adgang til kommende kurser, webinarer og arrangementer – alt sammen designet til at holde dig informeret og ajour. Uanset om du er på udkig efter rådgivning, viden eller netværksmuligheder, er vores nyhedsbrev din nøgle til det hele fra et full-service advokatfirma. Tilmeld dig her.